Helgen är här!

Och just denna helgen kommer det bli en liten resa, vi ska åka till Tanumstrand och bo i stugor med några vänner. Det kommer att bli jättekul och vädret ser ju ut att vara på vår sida oxå!! Har varit där tidigare en gång och det var supermysigt, tror säkert att det blir lika mysigt och kul denna gången oxå.
Vi kommer att ta med oss grillar och sen kommer vi att ha ett litet knytis där alla fixar och grejar de som de själva vill äta och dricka.
Ser verkligen fram emot detta, vi hörs igen när vi kommer hem på söndag!

Kram på er!!






Bilder: Privata

Shop dag idag

Idag har det gott i 180 sedan vi vaknade här hemma imorse vid halv 9. Vi började med att sätta oss och ringa massa samtal, samtal som vi har "samlat" på oss ett tag som vi nu kände att det var dags att göra...som till målaren som ska in i vårt "nya" hus (flytta in 31/3) och göra lite justeringar. Ringa till expert för att kolla när vi kan lämna in vår videokamera för lagning ja vi hade en del samtal till och ringa men de behöver jag inte trötta ut er med.
När vi hade ringt klart och ätit lite frukost så packade vi in oss i bilen och åkte till grannstaden, där mannen skulle gå på teknik och bil affärer medans jag passade på att springa runt på inrednings butiker och göra slut på lite pengar. Hittade lite och det mesta var på rea faktiskt så det blev inte så dyrt ;)
På väg hem igen så passade vi på att stanna till på maxi och storhandla lite, det var ett stort eko hemma i kylen när vi åkte i förmiddags.
Sen styrde vi hemåt igen, kylen var väldigt glad att få bli uppfylld igen, jag var väldigt glad att jag hittat lite prylar till hemmet och mannen var väldigt glad att han hittat lite grejer till bilen och tv:n....så det har varit en bra dag. Nu ska vi äta lite sen blir det en lugn kväll med lite pyssel och fix.
Här är lite av sakerna jag handlade, nya krukor med blommor, the och kaffe burkar.

Kram på er!!


Bilder: Privata

Back in school

Igår var första dagen tillbaka i skolbänken efter ett underbart sommalov med massa sköna och roliga minnen! Det var en lugn start, lite genomgång och upplägg för närmsta 10 veckorna.
Nu först ska vi skriva ett individuellt arbete om en bok i kursen socialpsykiatri/psykiatri, känner att mitt huvud inte har kommit ifatt riktigt än efter sommaren, men men tror det lossnar när jag kör igång. Sedan ska vi ut på praktik i 6 veckor, då är det dags för mig att vara inom kriminalvården, ska bli både spännande och intressant, men samtidigt så ser jag inte fram emot det så mycket eftersom det inte är det jag vill arbeta inom när jag läst klart. Men får göra det bästa av saken, det kanske blir jättekul.
Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma, en super stor tvätthög ligger och väntar, sen ska jag ta tag i skolboken och även ta tag i mig själv och komma iväg till gymet en sväng och traska på bandet.
Ha det underbart, så hörs vi

Kram på er!!

Kräftskiva

Igår gick årets kräftskiva av stapeln, det blev en mycket lyckad kväll med kräftor, räkor, pajer, baguetter ja allt möjligt gott som hör kräftskivan till.
Vi var ett glatt litet gäng som samlades på eftermiddagen hemma hos min mamma, vi hjälptes åt att förbereda och duka fram. På kvällskvisten var det sedan dags att sätta sig till bords och njuta av den första kräftan och en kall go öl till den. Vid ett tiden på natten var vi mätta, belåtna och supernöjda med kvällen, så då var det tid för oss att tacka och dra oss hemåt, somnade så gott.

Kram på er!!




Bilder: Privata

Nytt i badrummet

Bestämde mig precis för att jag ville ändra om lite ett av våra badrum hemma, jag gör en liten makeover. Vi har idag färgerna svart & orange i det badrummet, duschdraperi, handdukar och badrumsmattan!! 
Men beställde precis nu lite nya handdukar och en ny matta i turkost ifrån ellos. Den svarta färgen behåller jag som basfärg, själva stommen i badrummet består av grått klinkers golv och vita kakel väggar.

Kram på er!!






Bilder: Ellos

Träning....

....Idag har jag gjort mitt första träningspass. Jag köpte i våras ett träningskort på ett gym här i stan, men det kortet har hittils endast använts till att sola någon gång ibland. Har sagt om och om igen att jag skall ta mig i kragen och börja träna, men det kommer alltid någon ursäkt ivägen. Som att "men nu är det ju sommar" "ska börja nästa vecka, jag lovar" "ska börja när skolan börjar igen" bla bla bla.

Så  när en god vän till mig har kört igång på allvar på samma gym och frågade om jag skulle följa med, då tänkte jag att det är nu eller aldrig, kommer bara på nya ursäkter annars.

Så kl 10.00 i förmiddags så stod jag utanför gym dörren och väntade på henne, sen började jag lugnt och försiktigt, dumt att ta ut sig första dagen ;) Vi traskade på löpbandet, vi gick i 40 minuter i rask takt. Var helt färdig efteråt men kände mig sååå stolt över mig själv, det kändes gott i hela kroppen efteråt.

Så imorgon står jag utanför samma dörr kl 10.00 och väntar in min vän. Då kör vi igen!!

Kram på er!!

Väggorden på plats

Har inte riktigt hunnit med allt pyssel som skule gjorts idag, buddha tavlan kom aldrig upp men har satt upp två väggord, ett i trappen och ett i köket. Så här blev det, inte de bästa bilderna men är väldigt nöjd med resultatet!! 



Bilder: Privata

Ha en bra kväll.

Kram på er!!

Pyssel time

Idag ska det pysslas lite här hemma, ska sättas upp lite väggord, en jättestor buddha tavla o lite annat små fix som ska göras. Sen ska det städas, ingen favorit syssla direkt men ett nödvändigt ont.
Kommer bilder och uppdatering senare under dagen.

Kram på er!!

Högt upp i det blå....

.....där har min man varit idag!! Han fick för en tid sen en stund i det blå i present av mig. Detta innebar att han och en instruktör installera sig i ett två sitsigt Cessna plan, för att sen ta en tur bland molnen. Start och landning skötte instruktören men väl där uppe fick min man ta över spakarna för att under ca 40 minuter själv få leka pilot!! Top Gun nästa hihihi
Enligt honom så var det verkligen en upplevelse utöver det vanliga, det var helt underbart men samtidigt oerhört läskigt, om jag ska citera honom så ...."Liseberg, släng dig i väggen"...

Kram på er




Bilder: Privata

Vår stora dag, 28 juni 2008


Bild: Privat

Detta är med största sannorlikhet den underbaraste och roligast dag jag har haft i mitt liv. Att få dela denna dag med familj & vänner, men framför allt att få dela den med min underbara "gubbe".  
Till alla er som har gift er så känner ni nog igen känslan och till alla er som inte är gifta kan jag bara säga att man svävar som på rosa moln hela dagen, man har ett enormt lyckorus som sprider sig i hela kroppen....ja man är helt enkelt oerhört lycklig. 
Jag skulle kunna gifta mig varje dag ;))  

Kram på er!!

Vem är jag??

Vem är jag då, jag är en glad prick som är nygift, nyflyttad och student. Jag gifte mig den 28 juni med den underbaraste mannen på denna planet, innan det så flyttade vi den 31 mars till en helt nybyggd bostadsrätt/parhus. Jag studerar för tillfället, har ett år kvar, jag ska bli behandlings pedagog är det tänkt när jag är klar.
För att förgylla min vardag så umgås jag gärna med mina vänner, favorit är att ta en fika på vårt stammis ställe i stan. Med risk för att det kommer låta som en kontakt annons *ler* så älskar jag hemmakvällar med mannen, resa, och bara njuta och ta tillvara på dagen som den kommer....
Det va lite info om vad jag är för en filur, ni kommer att få mer insikt om mitt liv allt eftersom.
Kram på er!!

Min blogg debut!!

Hej på er, jag ska nu göra ett försök och ge mig in i bloggens värld, det kommer att bli ett äventyr, både för er och mig, framförallt för mig eftersom jag inte har en aning om vad detta kommer att innebära. Men som sagt jag skall göra ett försök.
Så här kommer ni få följa med mig i min värld, i min vardag med allt vad det innebär. En värld och vardag som består av allt mellan himmel och jord. Inredning, resor, katter, familj & vänner, skola m.m.
Så alla ni som är bevandrade och känner till bloggensvärld får väldigt gärna komma med tips och ideér till mig, allt är välkommet.
Jag ska nu kika runt och orientera mig i blogg världen, men vi ses snart här igen.
Kram på er!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0