Will Smith

Jag och maken såg igår filmen Seven Pounds med Will Smith, vilken film, så genomtänkt och gripande. FIlmen handlar om:

"Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad. Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra."

Se filmen säger jag bara, gillar Will Smith i denna.

På kvällen var vi lite lata och ingen orkade laga någon middag så det blev en sväng ner till stan för att äta på B, jag åt en Oxfilé fylld med färskostkräm med madeirasås och ört- och potatispuré, maken åt en Grillad sirloin med vitlökssmör och pommes.

Nu ska jag snart iväg och sola lite, måste bygga upp min bränna lite iallfall så man inte är helt kritvit-vinterblek nästa lördag när det är dax att dra på sig bikinin nere i Thailand.

Ikväll blir det vin, ska hem till makens syster, där ska vi samlas några stycken och dricka nåt glas vin för att sedan gå ut och se hur vinet smakar på de lokala pubarna runt om i stan HIHI

Kram på er!!

                   
                  Bild: Google


Pluggdag

Idag har jag suttit framför datorn hela dagen, började imorse när jag gick upp strax efter 8. Jag har skrivit på skolarbeten som ska vara klara denna och nästa vecka, just nu ligger jag bra till, är färdig med 4 utav 5 så nu ger jag mig för idag.

Igår kväll låg jag på soffan hela kvällen, maken fick serva mig HIHIHI, jag var så trött. Jag hade knappt sovit något på 30 timmar när jag kom hem från skolan igår eftermiddag. Jag gick upp halv 8 i tisdags morse, åkte til skolan, sen blev det direkt till jobb....jobbade från 15 till onsdag morgon, sover på jobbet men kan inte sova ordentligt så det var lite jobbigt att ligga och titta in i en vägg HAHA, sen bar det av till skolan direkt igår morse och där väntade ett prov i medicinska grunder.
Så när jag kom hem igår var jag alldeles färdig, gick och la mig och somna kl 22 :))

Så denna veckan händer inte så mycket skoj eller intressant att skriva om direkt. Joo imorgon ska jag ut med makens syster och några andra tjejer och vi ska ha en pubrunda i stan och dricka vin, ska bli väldigt kul.

Nu är det dax för lite mat, idag blir det kassler omelett med ruccola och fetaost.

Kram på er!!


Bild: Google


Dagens låt


Måndag

Japp idag är det måndag och ny vecka, känns som det är ny vecka jämt...måndag-fredag, måndag-fredag osv.

Idag har det varit skoldag och vi har pratat om olika droger, abstinens, buksmärtor m.m....intressant men fruktansvärt seg lärare. Imorgon är det praktiskt som gäller, då ska vi få utbildning i Hjärt och lungräddning, det tycker jag är kanon...för vem vet när man kan träffa på någon som behöver den hjälpen bland annat inom de yrkena som jag läser till nu eller för den delen ute i "verkligheten" oxå.

Åhhh nu är det bara 11 dagar kvar tills det bär iväg till varmare breddgrader. En tjej i klassen har varit där dit vi ska nu, hon kom hem i fredags och var inte alls brun hihihi...pepparkaka.
Hon tyckte mycket om stället. Fin natur, god mat, vackra stränder och framför allt varmt, de hade haft strålande sol och ca 35-40 grader...en dag hade det varit lite mulet, men det kan bara vara skönt.

Nu ska vi snart äta och sen blir det lite tv tittande innan det är dax att leta upp sängen.

Kram på er!!

En av öarna/stränderna vi kommer besöka....Chicken island....

Bild: Google

Lördag kväll

Igår kväll hade min make ordnat en liten överraskning åt mig. Det enda jag fick veta innan var vilken tid jag skulle vara klar och jag hade även bett om att få veta vad jag skulle ha på mig.
Kvart över sex så blir vi upplockade av makens syster och hon kör oss ner till stan, där vi stannar utanför en restaurang, en libanesisk restaurang.
Vi skulle ut och äta, mysigt. Vi beställde in deras speciallitet, 15 små rätter Meze, det var så gott, vi satt i flera timmar och bara åt, pratade och njöt, självklart blev det lite gott vin till maten också.
Kvällen avslutade vi med ett litet besök på en utav våra favorit ställen och rundade av med en öl.
Jag hade en jättemysig kväll igår, tack M för att du överraskade mig, älskar dig!

Nu sitter jag och småkikar lite på tv, ska strax göra lite mat och sen blir det att läsa lite inför skolan imorgon.

Kram på er!!
   
                          

Onödigt vetande....

Nu är det bara 358 timmar kvar till planet lyfter ifrån Landvetters flygplats. Längtar!!!!

Bamboo island

Bild: Google

Sex And The City

Den som väntar på något gott....ser verkligen fram emot en uppföljare, lite nyfiken är man ju oxå på vad den kommer att handla om, ja självklart om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha men i övrigt menar jag!!

Kim Catrall har avslöjat i Vouge att nästa sommar ,2010, kommer inspelningarna av den nya Sex and the city äga rum. 

Kim Catrall lär ha sagt :
- Det blir en uppföljare. Vi kommer att göra den nästa sommar. Vi ville göra den första, och nu kommer vi förhoppningsvis att få göra det för andra gången.....


Bild: Google


Surprise alá lördag

Ja på lördag ska min man övrraska mig med något, vet inte när eller var eller hur. Usch jag blir tokig på sånt, jag är så fruktansvärt nyfiken av mig, nästan manisk ibland hihihi.
Har försökt att fråga, klura ut och fintat honom för att få reda på vad som händer...men icke!! Det är väl bara att inse läget, jag får vänta och se helt enkelt!!

Idag ska vi iväg och handla lite, ska bla inhandla lite små plock till resan...ett schampo och balsam för solskadat hår ska jag köpa, läppsyl med solskydds faktor och lite annat smått och gott.

Senare ikväll blir det lite jobb, så denna dagen lär väl springa iväg såsom alla andra dagar gör...fort!!

Kram på er!!

P.s. Just det jag ska på bröllop när vi åker till Thailand i november, Zizezero ska nämligen gifta sig då eller ja kanske inte när vi är där men jag hade velat gå på ett strand bröllop i Thailand....så vad säger du Zizezero, ska du slå till då? HAHAHA D.s.

                   
                     Bild: Google

Bimbo

Jag blir så arg och irriterad på Viktoria Silvstedt...var det någon som såg hennes program på tv igår? Viktoria Silvstedt, my perfect life, säger bara bimbo. Men ändå kunde jag inte låta bli att kolla på det hihihi.
Hon berättar om sitt liv som modell, vardag och annat som berikar hennes liv.
I avsnittet igår var hennes mamma på besök hos henne i Paris (tillägga att hon är från Sverige, om ingen visste det HAHA) och de pratade engelska med varandra hela tiden, ja visst är det en amerikansk dokumentär, men vad f-n amerikaner kan väl oxå översätta och texta, det såg och lät bara så patetiskt att se dem ihop och prata engelska!
Sen ville Viktoria göra sin mamma stolt och visa upp sitt nya jobb....som studiovärdinna på tvprogrammet Lyckohjulet, fast det är klart en förbättring istället för att få uppmärksamhet genom att vika ut sig, "tappa bort svenska ord" och vara allmänt blåst i huvudet.....
Fast nästa avsnitt kommer jag säkert att titta på iallafall HIHI

Idag har jag varit i skolan, nu har vi medicinsk grundkurs och har idag pratat om olika skador, symtom och behandlingar. Intressant men fruktansvärt tråkig och seg lärare med noll förståelse för ironi överhuvudtaget.

Är ledig nu fram till måndag, undantag lite jobb imorgon kväll.
Ikväll blir det tv igen, då är det ett nytt avsnitt av Semestersvenskar som gäller!!


Bild: Tv4 

Dagens låt

Jag blir så party och fest sugen när jag hör denna låten, den gör mig glad....

Kram på er!!


Taxfree

Har suttit och kollat i taxfree katalogen för planet nu, den kom med posten idag. Alltid kul att kika i en "riktig" katalog, fast vi redan för ett tag sen beställde via Internet.

Beställde en hel del, både till resan ner och resan hem.

(Nu är det bara 19 dagar kvar)

Lite av det vi beställde.....

Kram på er!!


Lite solkrämer måste man ju ha....



aftersun butter behövs ju efter en dag på stranden.....


Ett par kameror att ta kort på alla fina fiskar under vattnet.....



saltlakrits beroende .......



Inte det bästa rödvinet, men så gott att bara få njuta av ett glas rödvin
på balkongen på kvällarna....


Ett måste till sommaren här hemma sen....

Bloggen har legat nere...

...och det har jag oxå gjort, i snart en vecka. Äntligen börjar jag se en ljusning på min förkylning, är inte helt 100 i kroppen, hade feber igår och nysattacker som den ena efter den andra slog nya rekord....jag nös nio gånger på rad som mest, trodde att jag skulle nysa ut allt av den lilla hjärnan som finns upp i knoppen på mig.
Men som sagt idag börjar jag se en liten ljusning. Om det fortsätter åt rätt håll kommer jag att gå till skolan imorgon, är hemma idag. Hoppas att mina klasskompisar har en bra och givande dag, för idag började vår 2 veckors kurs i medicinska grunder....ville egentligen inte missa det men tyvärr så styr man inte över sin hälsa!!

I lördags jobbade jag och känner kanske att det inte var helt lyckat gjort men hade min goa vän och arbetskompis som ställde upp väldigt för mig, hon passade upp på mig hela dagen på jobbet och hon var även så snäll att hon tog mitt jobbpass som jag egentligen skulle ha gjort igår, men fick ligga hemma på soffan och kurerar mig då istället. Tack igen, kan inte säga för många gånger hur tacksam jag är för det.

Nu ska jag kika på film, har nog kikat mer på film den sjukdoms veckan än vad jag annars gör på ett helt år HAHAHA

Kram på er och ha en bra dag!!


Bild: Google

Dagens låt

Ligger (sjuk) och små kikar lite på Let´s Dance och där dansar den ena bättre än den andra, men jag tycker just nu att de bästa är Laila Bagge och Magnus Samuelsson.....
Nyss var det en sååå fantastiskt underbar låt med i en av danserna!!

Kram på er!!


Det gör mig så ont i hjärtat...

Jag ligger fortfarande nerbäddad med ont i hela kroppen och halsen. 

Vad gör man då när inget finns på tv och ingen bra film att titta på, jo jag började att titta runt på olika bloggar och kom till en blogg som berör mig något oerhört, jag får så ont i hjärtat av att läsa den.
En blogg som är skriven av Björn, en ensamstående pappa till Ellen, en dag i april förra året förlorade han sin fru och sin 13 dagar gamla dotter Saga i en bilolycka...han var även nära på att förlora Ellen oxå....läs här (och läs det första inlägget i bloggen)

Kram på er!!

Jaha

Då blev det så iallafall trots att jag gjorde allt igår för att bli av med sjukbacillen....jag ligger nerbäddad på soffan med filtar, näsdukar och alvedon i högsta hugg, inget roligt alls.

Igår kväll gick den första delen utav 8 av programmet Semestersvenskarna, ett program om reseledare i Phuket. Okej program så sett men blev så besviken på att de inte visar Phuket utan de visade bara Patong (en strand/ort) och Patong är ju nästan idag som Pattaya var förr. Så de visade inte det riktiga Phuket med de andra orterna och stränderna. Tråkigt att visa upp ett sånt Thailand när det är så mycket mer.
Men men det var iallafall mysigt att få drömma sig bort till värmen, god mat, varmt vatten och kalla Singha.

Nu ska jag dra igång mitt film maraton för dagen, för idag kommer jag inte att lämna soffan.

Kram på er!!


Patong beach



Kata och Kata Noi Beach


Bilder: Google och Fritidsresor


Vill inte bli sjuk

Idag vakna jag med en tjock klump i halsen och var tung i huvudet, känns som jag börjar bli sjuk, vill inte det och har inte tid med det nu. 

Dagarna som gått, måndag och tisdag har tillbringats i skolan, ett nytt arbete som ska skrivas, socialpolitik inom Sverige och EU, känns så där lockande nu efter en lång och skön julledighet, men det är bara att köra på. Inget krävande arbete då det bara är på 1 poäng. Nästa vecka ska vi börja läsa medicinsk grundkurs, ska bli superkul!

Ikväll blir det tacos/nachos här hemma, det ska avnjutas till seriestarten av det nya programmet på tv4 kl 20.00, Semestersvenskarna som handlar om reseledare och deras vardag i Phuket, Thailand. Ska bli så roligt och se det programmet....kul att se platser, hotell, restauranger, stränder m.m. som man själv har besökt i verkligeheten.

Ska ta en varm dusch nu och sen krypa upp i soffan med en filt och en kopp the och hoppas på att sjukbacillen ska försvinna.

Kram på er!!


Bild: Tv4

Vaken

Idag vakna jag 06.15 och kunde inte somna om...man kan nästa tro att jag vakna så tidigt av nervositet för första dagen i skolan, lite som när man var liten och väntade in någon spännande dag. Men det är inte därför jag vakna tidigt utan det var för att våra katter hade bestämt sig för att det helt enkelt var dax för oss att gå upp då....
Jag gick upp men maken sov så gott så....

Så det har blivit en lång och mysig frukost i soffan....kaffe, kokt ägg, rostbiff smörgås och juice!! Så nu ska jag strax ta och börja göra mig iordning inför skolans första dag på den sista terminen.

Ikväll blir det ut och äta och fira lite mer födelsedag, men sen är det lugnt på ett par veckor med födelsedagar, nästa är den 3 februari....sen rullar det på igen....3 feb, 5 feb, 10 feb, 16 feb osv HAHAHA

kram på er!!


Bild: Privat 


Kalas, kalas, kalas....

Det är verkligen kalas hela tiden. Igår hade vi kalas här hemma för maken som fyller år idag egentligen.

GRATTIS PÅ DIG MIN UNDERBARA MAN!!

Men vi bjöd hem mina föräldrar, makens föräldrar och våra syskon med respektive. Det var en hel lyckad kväll mat god mat, gott vin och gott sällskap, vi kikade på massa kort lite senare på kvällen....fastnade i det kan jag säga, det blev ganska sent, vi kom nog inte i säng förrän framåt ett tiden på natten!!

Idag var det dags för kalas igen, idag var det hem till makens morbror som gällde. Där var det fullt hus med släkt och vänner, massa mat och tårta....är fortfarande mätt.

Imorgon är det kalas igen HIHIHI, ja då ska vi iväg och fira oxå, vi ska ut och äta på kvällen. Men först ska jag tillbaka till skolan imorgon igen efter att haft jullov i 5 1/2 vecka....lite lagom sådär. Ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla igen och jag ser verkligen fram emot att påbörja min sista termin, tänk vad fort tiden har gått.

Nu ska jag fortsätta städa bort det sista av julen, sen på mat menyn lite senare ikväll blir det Thai mat...mums, måste ju börja öva HAHAHA bara 3 1/2 vecka kvar nu!!

Kram på er!!


Bild: Google

Kalas kväll

Ikväll blir det lite kalas här hemma hos oss, maken fyller år imorgon. Så det blir lite mys med familjen, de kommer hit och äter lite god mat, dricker lite gott vin till det och bara umgås. Det är så roligt när hela familjen är samlad tycker jag.

Ikväll serveras det som varmrätt, Fyllda kycklingrullader med fetaoströra och ugnsrostade rotfrukter och potatis!



Till dessert blir det kaffe och äppeltarte med mandelmassa och vaniljvisp.

                               

Ha en bra kväll och kram på er!!

Jag blir så arg

Räcker det inte med det jag skrev om igår om tragiska människo öden och samhällsproblem med uteliggare och att skänka en slant till dem för att pigga upp deras vardag en smula.

Nä tydligen inte, för idag när jag satt och läste aftonbladet på nätet så läser jag att en kvinna på ett ålderdomshem i Uppsala ska behöva göra sig av med sin katt Curry efter 11 år tillsammmans för att ålderdomshemmet har nu anställt en som är allergisk mot pälsdjur....men vad F-N ska denna gamla dam behöva bli drabbad av detta, ska hon behöva göra sig av med sin älskade katt för detta.....jag blir såååå arg!!

Sen dessutom så måste hon sälja Curry på blocket för endast 100 kronor

http://www.blocket.se/vi/19734416.htm?ca=16_s

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4154403.ab

Kram på er!!

Ibland funderar man

Idag när jag var på väg hem från stan efter en fika med Zizezero och Sandra så gick jag förbi en affär och på långt håll såg jag att det satt en gatumusikant utanför och spela dragspel. Han spelade ingen låt, utan det var mest ett dragande fram och tillbaka. Han var smutsig och såg väldigt sliten och härjad ut.
Så fort jag kom närmare så vänder jag huvudet åt andra hållet för att jag på nåt konstigt sätt tror att han inte ska se mig då....men hur korkad får man vara egentligen, klart han ser mig.
Jag hade mer än väl kunnat lagt i några kronor i hans hatt som han sällt en bit framför sig. Men jag gjorde inte det och jag gör aldrig det när jag ser någon som sitter så...varför?!
Han skulle säkert i sin tur vara evigt tacksam för några kronor.
Jag kan bli så arg på mig själv ibland, jag kan sitta hemma och se på galor på tv om olika katastrofer och människo öden och få klumpar i halsen av obehag och ledsamhet över att människor ska behöva leva som de gör i världen. kan jag inte ens då skänka en eller två kronor till en som är inte ens är en meter ifrån mig, för att lätta upp hans dag och hans tillvaro lite, även fast det bara är lite.
Nästa gång jag går förbi någon som sitter så, så ska jag skänka denne några kronor. Det kommer ju då få både mig att känna mig en smula bättre och gladare samtidigt som det kommer att göra en annan människa en smula bättre och gladare!!

Nu till något lite mer gladare och positivare, jag har fått en praktik plats för våren nu och det är på ett ställe som jag vet kommer att va så bra och lärorikt....Jippi

Kram på er!!
____________________________________________________________________________________________
Uppdatering

Satt och fundera en bra stund efter detta inlägg och nu har jag betämt mig, borde ha gjort det mycket tidigare. Jag ska bli fadder....tänk bara att kunna hjälpa någon, vem som helst egentligen...som barnet på bilden!!


Bild: Google

Vill ha

Satt igår kväll och tittade i Ellos katalogen som kom i brevlådan, det fanns så mycket snyggt där som jag skulle vilja ha, både i klädväg och i möbelväg.
Hittade många fina saker till hemmet, dessa vill jag ha NU....

Kram på er!!


Detta soffbordet tycker jag är så snyggt....


...vill ha detta överkastet oxå!!

Bilder: Ellos

Just det

Har glömt att säga en sak, en sak som nog inte många vet om, jag är numera reklammodell...näää ;)))

Jag hittade en rätt kul sida på internet som lätt gör dig till vilken megastjärna som helst. Jag finns numera på många reklampelare världen över. Inte illa va? :)

Länken hittar ni här.

Kram på er!!






Vi se det snöar, vi se det snöar

Ja när jag vakna imorse så snöade det verkligen ute, det såg så kallt och mörkt ut så då var man glad att man var inne och kunde krypa upp i soffan med en varm kopp the och tända ljus.
Men känslan av att äntligen kommer det snö var härlig, fast jag ville egentligen haft den till jul och nyårshelgerna...men men man kan ju inte alltid få som man vill. Det verkligen la sig ett lager och täckte upp backen ute. SNÖÖÖ
Haha tji fick jag, det är väl som vanligt här nere i södra delen av landet, att så fort det kommer lite snö så töar det bort. Så nu är det nästintill grönt ute igen....varför?! Det är ju nästan regn i luften ute nu istället!
Det har ju varit så kallt ute länge nu så när det nu kom snö tänkte jag att den kommer ju ligga kvar i och med all kyla....hihi tji fick jag igen.
Låter som jag är en väderpresentatör, nu vet ni vad vi har för väder hemma hos oss!!

Kram på er!!


Bild: Google

Om 1 månad...

....sitter vi på planet till Thailand och Krabi.
Jag längtar hur mycket som helst nu, vi bokade denna resan den 28december 2007, så det är ett tag sen!!
Vi ska bo i Aonang på Krabi, vi ska vara där i 2 veckor.

Kram på er!!






Bilder: Fritidsresor och Google

Fika time

Är precis hemkommen från en fika på stan med Zizezero och Dumle, eller ja det blev en lunch! Alltid trevligt!
Det lustiga är att varje gång vi ses....över en fika, ett glas vin eller så, så kommer vi alltid in på ett samtalsämne förr eller senare och det är om en vän till oss som vi känner har "glidit" ifrån oss, det tycker vi är tråkigt. Men vi har försökt på alla sätt att få denne vän att förstå detta men det verkar för stunden hopplöst, kanske det ändras en dag...får vi hoppas!!

Har även gjort mitt present inköp till maken som fyller 30+ på söndag och jag köpte en.....haha, han läser här ibland så jag tänker inte skriva vad det är ifall han kikar in. Men det är iallafall något han inte föväntar sig men ändå behöver.

Nu ska det städas lite här hemma, kanske börja städa bort julen.

Kram på er!!

P.s. har också fått reda på idag att en vän till oss som väntar barn, ska få en pojke...så roligt D.s.


En dag på soffan

Idag har jag tillbringt min dag på soffan med filmer....jag har fått något konstigt med magen, det hela började inatt. Jag somnade gott igå kväll men vaknde vid halv 3 med att jag hade en fruktansvärt gnolande i magen och det ville inte ge med sig och har fortfarande inte släppt.....
Så idag har soffan nötts ut lite till och tv:n har gått varm av alla filmer. Har bla sett "Dirty dancing" den är nog en av mina topp 10 filmer som jag har sett...tröttnar aldrig på den. För vem gillar inte låtarna som är med och vem var inte lite hemligt förälskad i Patrick Swayze, det var iallafall jag!!

Kram på er!!


Bild: Google

Störtskön låt & en resväska

Titta på reprisen av Victoria's Secret Fashion Show 2008 igår. Blev såld på den underbara låten "That's not my name" med The Ting Tings.

 

Idag har vi varit ute och kikat lite på köpcentrat som ligger strax utanför stan, det blev lite små saker inhandlade bland annat en resväska. Var egentligen inte meningen att jag skulle ha en, jag och maken skulle packa i samma väska nu när vi ska åka i februari och så skulle jag köpt en ner i Thailand....men denna var sååå bra och sååå billig HIHIHI

Kram på er!!

Sega söndag

Usch vad jag är segstartad idag, trött och frusen trots att jag sovit supergott inatt.
Dagen har jag tillbringat på soffan med datorn i knät. Julmust, after eight och vindruvor på en armlängds avstånd.
Syster och hennes sambo var här en liten sväng i förmiddags och fikade, the och kakor!

Igår var jag hemma hos zizezero, även dumle var på plats, vi satt och tjata, drack gott vin och pratade mycket, mycket om Thailand. Vi tog en liten sväng till vårt favoritställe i stan, men måste säga, att antingen börjar man bli gammal och nya människor börjar att fylla upp stället eller så känner man ingen längre hihihi....nää men igår var det ingen höjdare och så här i efterhand (lätt att vara efterklok) hade det nog varit betydligt roligare och trevligare att stannat kvar hemma hos zizezero. Det är alldeles för lite hemmafester nu för tiden (hmmm där lät det som man är lastgammal) det saknar jag.

Kram på er!!

Ny serie

Min favorit plats på jorden, förutom i vårt lilla hem med maken, är Thailand...jag verkligen älskar detta underbara lilla land. 
Jag skulle nog kunna åka dit jämt, när jag blir pensionär ska jag flytta dit (läs vill flytta). Köpa ett litet hus vid någon sandstrand med bara palmer som närmsta grannar.
Den 7 februari åker vi till Krabi, ska bli såååå underbart. Men sen kunde vi inte hålla oss till bara en resa (hmmmm) så vi bokade in en i november igen.
Till saken hör nu att när jag nyss satt och tittade på tv och zappade in tv4 så ser jag där en reklam om en ny serie som ska börja, ett program om Thailand. Man får följa reseledare i deras vardag på plats i Phuket, deras möten med både förväntansfulla och glada till arga och krävande turister.
Så alla ni som nu är sugna på resor eller bara vill förgylla er tillvaro i vintermörkret ska ta plats framför tv:n och tv4 onsdagen den 14 januari kl 20.00, då är det premiär för det första avsnittet. Jag kommer iallafall att sitta bänkad.

Kram på er!!


Nai harn beach


Bilder: Privata

Välkommen 2009

Första dagen på ett nytt spännande år. Gårdagen var superlyckad, vi var en liten tapper skara på fem personer som samlades hemma hos oss. Åt god tre rättersmiddag med gott att dricka till.
Senare under kvällen kom lekarna fram, alla hade förberett en lek kvällen till ära, jag själv hade gjort en music quiz, zizezero hade gjort en frågetävling, dumle hade gjort en lek där man skulle komma på så många saker som möjligt på en viss bokstav och en viss kategori, även lekar som "baklänges rally" och diverse godis lekar fanns oxå med på lekmenyn.

Det blev verkligen en underbart rolig kväll, champagne såklart vid tolv slaget, tittade på raketer runt om och de verkade aldrig vilja ta slut, va en otroligt fint skådespel på himlen.

Hade en så bra kväll så sängen och kudden hittade vi först framåt 5 snåret på morgonen. Är lite trött idag men det är det helt klart värt efter en sån kväll, tack zizezero, dumle och micke för att ni ville komma och fira in det nya året med oss. Ett år som kommer att bli något att se fram emot...iallafall i november eller vad säger ni ;))) Åhhh, längtar!!

Kram på er!!




Bilder: Privata

RSS 2.0