En liten tjuvtitt.....

....på vårt projekt på baksidan. Vi har pysslat och grejat i 2 dagar nu och äntligen börjar det ta form. Men än är det inte riktigt färdigt, lite små grejer kvar som skall fixas till.
Det som hittills har vuxit fram ur vår kreation är vi väldigt nöjda med, vi är inne på en strikt och enkel stil med lite touch av Japan.

Så en liten tjuvtitt på vårt grejande, mer bilder kommer när allt är klart och man kan se en helhet.

Kram på er!!


Bild: Privat

Ännu en vecka....

....som bara har svept förbi, vart tar alla veckor vägen, känns som det är fredag-måndag...fredag-måndag hela tiden. Men idag är det fredag och det är alldeles underbart. Solen skiner, vinet står på kylning och jag är ledig...kan väl inte bli bättre.

Veckan som har gått har bestått av praktik, jobb och operation.

Praktiserat hela veckan, det är ju dagtid och jag märker nu efter ett par veckor att jag verkligen inte är en morgon människa. När man går i skolan så är det ju aldrig riktigt mån-fre som gäller....det är ju alltid lite ledigt mitt i veckorna och så för självstudier, så nu när man gör mån-fre och går upp 7 varje dag så märks det på kvällarna kan jag säga. HIHI i onsdags var vi så trötta här hemma att vi somna vid halv 10 på kvällen HAHA

Igår efter praktiken var det hem, byta lite kläder, få i sig lite mat och sen iväg och jobba 19.00 + natt till 11.00 nu idag. Lite trött i kroppen men.
Efter jobbet blev det hem och ta en snabbdusch sen iväg in till stan där jag mötte upp Zizezero och svägerskan för en liten lunch på ett café. Efter det traskade jag och Zizezero iväg till nästa café där vi tog lite efterrätt i solskent. Hur mysigt som helst, ett ställe i vår stad som ligger utmed vattnet, jätte mysigt där och ännu mysigare har det blivit sen de nytt för i år (tror jag) har fixat till inredning (eller säger man utredningen) nu är det lite loungestil på det hela med möbler i konstrotting....jätte skönt, så där kommer man nog spendera några kvällar till sommaren med ett glas vin i handen HIHIHI

Ja just det, lillkissen Nalle var på ett återbesök med en liten mini operation igår oxå, allt gick bra och idag är han "fit for fight" igen.

Så nu sitter jag här hemme igen och ska strax gå ut och sätta mig på baksidan i solen med ett glas vin och njuta av att solen är här och det ska ju bli fint hela helgen. Härligt.

Kram på er!!




Bilder: Google

Helgen

Denna helgen som snart är till ända har varit väldigt bra, lugn och solig.
I fredags var jag ledig och då passade jag och maken på att pyssla lite på baksidan inför kommande projekt. Grillning han vi med det oxå....kött och fetaost - pestosallad.
På kvällen tog jag på mig partyskorna och åkte hem till Zizezero, där satt vi på hennes balkong i solen och njöt av några glas vin.
Hamnade sedan på vår favokrog, det var inte så mycket folk ute i rörelse men vi hade trevligt iallafall.

Igår dök Zizezero och Sandra upp hemma hos mig då jag bjudit in dem på en fika stund i solen på baksidan. Vi satt ett par timmar och prata om allt och inget, mycket trevligt.

Senare på kvällen när jag och maken förberedde och grejade inför kvällens grillning piper det i min telefon, ÄNTLIGEN har lillkillen kommit, Starchick och hennes make har nu äntligen blivit föräldrar till en efterlängtad liten kille.
Som vi här hemma har väntat på det smset, de åkte in till BB i torsdagskväll, men det tog 2 dagar innan han ville titta ut i vårsolen. Det kom lite glädje tårar och jag är sååå glad för deras skull. Välkommen

Efter det känslomässiga smset så grillad jag och maken lax med rotfrukter och fetaostsås...mumsigt värre hihi. Ett glas gott rödvin och sen var det bara njutning och slappande i soffan resten av kvällen.

Idag blir det nog en promenad med Zizezero, sen en sväng till affären där det återigen skall inhandlas diverse saker inför denna kvälls grillning, måste passa på när vädret tillåter. Syster och hennes sambo kommer över och ska smaka på vår grillmat.

Kram på er!!


Bild: Google

Konsert sommar

Denna sommaren kommer att gå i konserternas tecken, jag och maken bokade precis biljetter till Takida i Lysekil i juli, sen i augusti ska jag på Madonna i Göteborg med svägerskan och några fler....vill gärna gå på U2 konserten oxå men den får jag nog skippa.
Men är sååå glad och uppspelt att Takida ska spela i Lysekil, det kommer bli så roligt, har haft de som favoriter i flera år och i somras hade vi låten Curly Sue som bröllopslåt till vår vals, så det ska bli extra roligt att höra den live. Kommer garanterat att få ståpäls över hela kroppen hihi

Nu ska jag återgå till Färjan på kanal 5.

Kram på er!!


Bild: Takidas hemsida

Sneak peak

En liten smyg titt på våra nya utemöbler, har inte gjort klart allt på altanen än och dynorna till möblerna är inte klara, ska byta tyg på dem....så just nu får ni bara se en bild, kommer mer sen när allt är vårfint och färdigt.

Kram på er!!

P.s väntar på att Starchick ska höra av sig och säga att hon har blivit mamma, datumet för lillkillen att titta ut var i lördags så snart borde han komma D.s

 
Bild: Privat

Nya SATC filmen

Jag läste precis om vad den kommande och andra filmen om flickorna i New York kommer handla om och jag ska vara ärlig, när jag läste det så kände jag först spotant att jag inte vill se den men den måste väl som den första filmen sluta lyckligt....eller?

"Samantha, spelad av Kim Cattrall, brist på pengar sedan hon förlorat delar av sina investeringar.

Även Carrie Bradshaw, spelad av Sarah Jessica Parker, får det lite skralare då hon flyttar med mr Big till London.

- Big förlorar en massa pengar och tar ett jobb i London. Han blir deprimerad och hamnar i säng med en annan kvinna. När Carrie lämnat honom upptäcker hon att hon är gravid."

Chris Noth, som spelar rollen som Big, har ännu inte skrivit på kontrakt till uppföljaren. Filmen har premiär i maj 2010.


Verkar som det bara händer massa tråkigheter. Men jag älskar serien och första filmen och ska såklart se denna oxå.

Kram på er!!


Bild: Aftonbladet


Lilla Nalle

Vår lilla Nalle har varit hos veterinären idag och opererat munnen, vi lämnade honom imorse kl 8 och hämtade honom vid halv 4.
Vi fick världens bästa "doktor", hon var jätte trevlig och beskrev precis vad de skulle göra med honom och sen när vi hämta honom visa och berättade hon om igen om allt. Sen var hon såååå snäll mot Nalle oxå.
Nu ligger Nalle hemma och vilar upp sig, han är jätte groggy, har gjort några tappra försök att ta sig runt här hemma men det har gått så där. Han visste iallfall vart toan var, vi ställde ner den först så han inte skulle behöva gå så långt och inte behöva gå upp en våning, men han envisades med att gå upp dit toan brukar stå, så vi fick snällt bära upp den igen.
Nu ligger han på soffan och sover lite.

Har grejat ute idag, har köpt nya utemöbler i konstrotting (bilder kommer), sen har jag planterat lite blommor och buskar i krukor som jag ställt ute på altanen.
Har även köpt en bukett med vita tulpaner, nu är det vår.....

Imorgon får vi VAB:a här hemma. Vi har inte löst det än men som det är nu så har Nalle ont i munnen och vår andra katt tycker inte om när han inte är som vanligt så hon flyger på honom i tid och otid....stackare, hon vet ju inte hur hon ska agera med honom nu. 
Vem har sagt att det är lätt att ha BARN hihihi....vem har sagt att det är lätt att ha KATT hahaha

Kram på er!!


Våriga tulpaner


Groggy Nalle ;(((

Bilder: Privata

Glad idag

Idag är jag glad, jätteglad, har kollat in min deklaration (förra veckan) och jag får tillbaka pengar, så välkommet i plånboken. De pengarna går direkt in på vår resekassa, mina pengar + makens skattepengar = resan till Thailand i november är betald. Så gott att inte behöva tänka på det, utan bara fokusera på fickpengarna sen.

Men jag är lite irriterad idag oxå, såg igår på den sista delen av Den rätta för Rosing, hahaha vilken j*#?#a patetisk såpa serie och vem väljer hon sen då, jo den yngsta och mest barnsliga "pojken" av alla. Inte ens hans familj tyckte att det var bra och särskilt inte med ålders skillnaden. Som Rosing själv säger i varje program att hon, hennes rådgivare och livscoach gör allt för att bryta tidigare mönster HIHIHI Åhhhh vad pinsam hon är Linda Rosing.
Men jag läste nu på morgonen att de inte träffas längre, var det verkligen någon som trodde att de skulle träffas och bilda familj ihop eller???!!

Idag ska jag och maken ut och äta lite på en annan (läs söndag) favo krog i stan. Ska "övnings smaka" menyn lite innför lördag, då vi ska dit med våra föräldrar och äta och bowla lite, så roligt att göra något ihop med nära och kära.

Ska se om jag inte kan få med maken ut idag och handla lite vår blommor som vi kan sätta i krukor på framsidan och bak på altanen, inte hans favorit syssla att springa med mig i blomaffärer ;)) Får kanske locka med något hihihi

Kram på er!!


Bild: Google

RSS 2.0