Spelberoende

Det är inte lika farlig som det låter, men jag har verkligen fastnat för ett "bubbel spel", man ska få bort bubblor, minst 3 åt gången och samla så mycket poäng som möjligt. Jag har personligt rekord på 566320 poäng....men vet en som har rekordet på nästan 1 miljon.
Prova gärna, det är roligare än man tror:  http://www.bubbleshooter.net och välj just bubbleshooter spelet. Lycka till!!!
(det är gratis oxå)

Ikväll ska jag ut en liten sväng på stan med svägerskan och Zizezero, vi ska ut och ta några öl eller ett par glas vin, får se vad jag känner mig sugen på ikväll. Ska bli mysigt.

Näpp nu ska jag spela en omgång till och se om poängen stiger.

Kram på er!!

                                        

1 år idag

Idag firar jag och min blogg 1 år, det var exakt ett år sedan jag började blogga...herrgud vad tiden går fort.
Tyvärr har jag väl inte ägnat min blogg lika mycket uppmärksamhet nu som jag gjorde i början. Men ska försöka att ändra på det när den tråkiga hösten nu drar igång snart. Ja jag gillar inte hösten alls, kallt, regnigt och mörkt. 
Men jag har ju faktiskt lite värme att se fram emot, idag är det nämligen 3 månader kvar till vi åker söderut mot sol, bad, värme och Singha. Längtar mängder nu.
 
I lördags var det dags för den årliga kräftskivan hos mamma, det blev en hel del kräftor, lite över 3 kilo, 1,5 kilo räkor, massa paj och massa baguetter....var ganska mätt efteråt sen. Men man får passa på, det blir ju inte ofta man äter kräftor, sen är det ju så gott oxå.

Igår kväll fick jag lite förkylnings känningar och senare på kvällen hade jag feber, så även idag....har legat på soffan hela dagen och tyckt synd om mig själv hihihi, hoppas det går över snart.

Nu ska jag fortsätta att ligga på soffan, hörs en annan dag.

Kram på er!!

Här är lite bilder från kräftskivan

   
   
Bilder: Privata

MADONNA!!

Helgen som har varit har varit en toppen helg, i fredags var jag på en liten "Madonna kväll" hos en vän, vi laddade upp inför gårdagens konsert på Ullevi.
Vi körde igenom alla de låtar hon skulle spela enligt tidigare konserter.

I lördags var jag på damsupé, vi är ju några tjejer som har dragit igång lite middagar och mys en gång i månaden. Denna gången var den tredje i ordningen. Vi bjuder alltså hem varandra och så går vi runt så alla får både vara med och äta och vara med och laga.
Det blev inte riktigt så denna tredje gång, det var trevligt men inte riktigt som vanligt. Jaja nästa gång kör vi som vanligt igen och då är det dags för Zizezero att hålla i middagen. Ska bli kul och spännande och se vad hon hittar på för nåt.

Igår, ja igår var dagen med stort M....MADONNA var i Sverige, i Göteborg, på Ullevi. Vi åkte ner ett gäng på 12 stycken tidigare på dagen, gick och åt på ett superbra ställe, Joe Farelli´s, sen bar det av till en Sydamerikansk inspirerad pub där vi intog lite alkohol haltiga drycker.
Efter det var det äntligen dags för den stora showen med Madonna "the sticky and sweet tour". Jag hade inte så stora förväntningar innan showen och den hade ju fått lite kritik i tidningarna. Men jag tyckte den var riktigt bra, medryckande och en otrolig scenshow. Disco, laser, danser som får en annan att verka helt lam i kroppen.
Madonna är verkligen en stor showartist, hon höll igång i 2 timmar utan att pausa, dansa, sjöng och entertainade från kl 22 till 24. 
59 000 pesoner som fick hela Ullevi att bubbla, det var oerhört mäktigt emellanåt. 
Favoritlåtarna hon körde under konserten var....Like a prayer, den var såååå grymt bra.....Give it 2 me, final låten som fick hela Ullevi att stå upp och klappa med....            4 minutes, alltid bra.
Det fanns många bra låtar men dessa slog allt.

Ikväll blir det nog bio, funderar på att åka till Göteborg och se vad de har att erbjuda.

Kram på er!!


Bild: Aftonbladet


Bild: Privat


Regnet det bara öser ner....

Ja nu börjar man bli lite trött på regnet, det känns verkligen som om det regnar varje dag nu. Känns ändå skönt att man har Thailands resan att se fram emot senare i vinter,annars hade jag nog fått sol abstinens.
Ja det är bara 3,5 månad kvar nu tills vi ligger på en soldränkt strand i Thailand och smuttar på en kall Chang och äter ananaser på löpande band.

Vad har hänt sen sist jag blogga då, ja egentligen inte så mycket, har jobbat en del. Igår var vi på bio och såg Sommaren med Göran, ojoj shit vad jag skratta många gånger, den va super rolig, precis min humor. Gå och se den om ni inte redan har sett den, rekommenderas.

Vi har även avverkat en Takida konsert i Lysekil, kanonbra verkligen, det tog dock en stund innan de kom igång men väl värt att vänta på. På söndag nu drar vi till Göteborg för att kolla på Madonna, åker inte för att höra hennes låtar (eller ja det gör man ju så sett men) mest för att jag tror att hon har en grym show, hon är verkligen en entertainer.

Senare idag ska jag ner till stan och fika med tjejerna (och killarna), det var längesen nu, ska bli kul att träffas igen. Ska även träffas på lördag, då blir det Damsupé hihi.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och mysa i soffan lite, tills nästa gång....

....Kram på er!!


Västkusten när den är som bäst.....

Bild: Privat

RSS 2.0