TGIF

Japp det är verkligen skönt att det är fredag, det har varit en jobbig vecka hihihi njaaa inte riktigt, har haft en skoldag och ett arbetspass denna vecka, men det är skönt med en lite mjukstart efter semestern.

Kvällen har börjat i soffan framför tv:n och kommer även att avslutas på det viset. Har ätit goda revbenspjäll och druckit ett gott glas rött vin, kan inte börja helgen på ett bättre sätt haha

Imorgon är det uppstigning ganska tidigt, då bär det iväg till staden intill för lite fika md svärföräldrar och makens syster. Sen ska man hem för att förbereda och fixa till sig lite inför morgonkvällens middag och bowling i goda vänners lag. Ska bli så super kul, jag ser verkligen fram emot detta. Tror vi får en jätte rolig och trevlig lördags kväll.

Kram på er!!


Bild: Privat

Harem

Jag lever i mina nya byxor hihi...nästan iallfall

Jag inhandlade ett par äkta Thai harembyxor nu när vi var iväg och jag kan helt ärligt säga att de är de goaste byxor jag någonsin traskat runt i (hemma), de är så underbart luftiga och pösiga, känns knappt som om man har några byxor alls på sig HAHAHA....

(lite dåliga bilder..men)




Bilder: Privata

Semester nu...

....Gud jag vill verkligen ha semester nu, hihi har ju precis haft 2 veckors lång skön ledighet i värmen. Men just nu är jag inne i en sån där svacka med skolan och är bara sååå skoltrött, sen ämnet vi har nu är ju inte det roligaste heller, inget som lockar mig iallafall. Jaja det är bara att bita ihop, om 2 veckor så ska vi ha en superkul kurs och efter den är det bara 8 veckors praktik kvar.....sen är jag klar med skolan....Jippi

Här hemma lider vi fortfarande av någon form av Jetlag, vi är helt slut på kvällarna, sen vaknar vi supertidigt på morgonen haha, eftersom Thailand ligger 6 timmar + mot oss så när klockan är 20.00 på kvällen här hemma i Sverige så är klockan 02.00 på natten i Thailand och när vi var där nere så sussa vi gott vid den tiden. Samma på morgonen...klockan 08.00 i Thailand är detsamma som klockan 02.00 på natten här i Svergie. Så därför har vi fortfarande inte riktigt kommit tillbaka i vår vanliga vardag. Igår somna vi kl 21.30 här hemma HIHIHI

Idag har jag gjort ett allvarligt försök att plugga lite, men motivationen är på bott just nu, istället har jag suttit och kollat upp lite olika semester resemål för sommar semestern, vi ska iallfall ha 2 veckors ledigt ihop i sommar, mer blir det inte eftersom vi var lediga nu o 2 veckor, sen ska vi ju vara lediga i 3 veckor i november igen.
Så vi ska försöka att komma iväg på någon liten tripp iallfall i sommar, hoppas det blir en kanon sommar med massa sol och goa kvällar.
Vi har ett litet sommar tripps förslag just nu, maken har en arbetskollega som har en husbil de nog inte kommer att använda i sommar så mycket, vi blev lite sugna på att leka lite Svensson liv och ge oss ut i Sveriges avlånga land ett par dagar i husbil...det kanske blir en ny uppföljare till "Vi hade iallfall tur med vädret 3"

På lördag ska vi iväg och äta och bowla med några vänner, det ska bli hur roligt och mysigt som helst, alltid kul att träffa dem och en del har vi inte träffat på bra länge nu, så det ska bli extra roligt att se dem.

Nu ska jag försöka få lite lunch i magen, är sugen på sill hihihi.

Kram på er!!


Bild: Google

Förlovning på fettisdagen

Idag är det den officiella fettisdagen och en semla har både idag och igår hittat ner i magen på mig, det är så gott.

Sen är det även idag den officiella dagen för kronprinsessans Viktoria och Daniels förlovning, det är lite roligt faktiskt, inte för att jag är någon kunglig fantast på något vis men det är alltid roligt med bröllop.

Sen är jag även arg idag, jag kan inte låta bli det men jag blir bara mer och mer irriterad på en vän som bara mer och mer glider ifrån och blir någon helt annan, något som tyvärr är jätte tråkigt. Har försökt att inte påverkas av detta och hoppas på att det ska gå över, men tyvärr kan jag nog snart inte hålla mig längre från att säga till denna vän vad jag tycker och tänker om en del saker. Jag tror då tyvärr att vår vänskap kanske kommer att försvinna helt isåfall, men jag vill bara denna väns bästa, vilket jag inte tror att denna vän förstår. Är väldigt ledsen över detta men samtidigt så frustrerad över att det har gått så långt som det gjort.....usch sånt här är jobbigt men vad ska man göra?!
Någon som har ett bra förslag så säg gärna till!

Snart ska det lagas middag här hemma i stugan, idag blir det färsk pasta med ädelost, bacon och campinjoner...mumma!

Kram på er!! 

En liten grej från Zizezero

Har fått en liten "utmaning" från Zizezero, att man ska skriva denna listan nedan och alla svar ska börja på den första bokstaven i ditt namn och alla svar måste vara på riktigt, sen får man inte skriva samma sak fler gånger och inte sitt riktiga namn....

1. Vad heter du?   Jennifer

2. Ett ord på fyra bokstäver?   Jäsp

3. Flicknamn?   Julia

4. Pojknamn?   Jesper

5. Yrke?   Juvelerare

6. Färg?   Jeansblå

7. Klädesplagg?   Jacka

8. Mat?   Jasminris

9. Saker i badrummet?   Jättestor tandkrämstub ;)

10. Plats/stad?   Japan

11. En orsak att vara sen?   Jordbävning

12. Något man skriker?   Jaaaa
13. Film?   Joker
14. Något man dricker?   Juice
15. Band?   Jumper
16. Djur?   Järv
17. Gatunamn?   Jakobtransgatan
18. Bil?   Jaguar
19. Sång?   Ja må hon leva....
20. Aktivitet med mer än en deltagare?   Jazzdans

Så om någon annan känner sig sugen på att prova så är det rätt kul faktiskt...en del va kluriga att komma på.

Kram på er!!


Tillbaka i verkligheten

Nu är vi hemma igen efter 2 underbara veckor i Thailand, jag säger bara en sak, jag ÄLSKAR det landet. Otroligt fint, kanon goa människor, god mat, kalla öl...ja jag vet inte hur jag ska beskriva det med ord egentligen. Det måste nog upplevas på plats.

Så när vi landa på Landvetter och steg av planet var det 7 plus grader och när vi lyfte ifrån Phukets flygplats var det 32 grader....en liten lätt skillnad, så det var inte alls roligt att kliva av planet i linne och tunna byxor HIHI

Vi har upplevt så mycket roligt och underbart under de 2 veckorna vi var borta. Vi har ridit på elefanter, matat apor, snorklat bland Nemo fiskar, träffat "Anton" och massa massa mer.

Nu ska jag ta tag i tvätten och resväskan som måste packas upp.

Bilder kommer från vår resa, men här är någon bild så länge.

Kram på er!!


Poda Island


Kyckling med cashewnötter


Solnedgång på stranden


Mats matar Pelifanten

Bilder: Privata

Skriver mer hemma sen

Nu skriver jag sista inlagget i bloggen for denna gangen....nu har vi 2 och en halv dag kvar...vi aker hem pa sondag morgon.

Idag har jag brant mig...ajaj...vattenblaser overallt HIHI....men peelar lite med sanden pa stranden sa gar det bra.

Imorgon aker vi till Bamboo Island igen....assa det ar mitt favvo stalle...man ser botten pa havet sa bra och massa koraller. Linda jag har sett Doris Och Steves kusiner nu hahaha.....sen har vi hittat Nemo oxa hihihi

Senare ikvall blir det massage...igen...har tappat rakningen nu pa hur manga ganger det ar nu....mellan 30-80 kronor per timme beroende pa vilken massage man tar....ikvall blir det nog en Oil massage.

Massa kramar pa er!!

Ses och hores hemma sen...

Ojoj vilken upplevelse

Sorry att jag inte har skrivit tidager, internet har legat nere pa on....men allt ar bara bra har.

Vi har varit pa Bamboo Island och satan i gatan vilket stalle....ett paradis med ett akvarium att snorkla i...wow
Idag har vi varit pa Hong Island, Hong lagoon och Paradise beach...ahhh jag vill bo har HIHIHIHI

Sitter just nu och tar en kall Chang efter en lang dag ute till havs och i solen. Ska ivag och ata pa en restaurang som drivs av 2 sma gummor som ser ut som sma barn.

Shopping har vi oxa hunnit med, en del klader, trasaker och annat smatt och gott.

Kram pa er!!

Raily beach och Pranang beach

Idag har vi varit pa lite strander runt om utanfor krabi....kritvita strander och turkost vatten och valdigt varmt.
Har traskat runt i grottor och kikat....kanon mysigt.

Imorgon ska vi till Bamboo island och snorkla.

Igar var vi pa elefant ridning, helt otroligt roligt....vilka enorma djur det ar....men sa lugna och goa.

Ska ivag och ata nu, vi hors

Kram pa er!!

Varmaste dagen

Klockan 18.05....sol och 35 grader

Idag har det varit den absolut varmaste dagen sen vi kom till Thailand.....tacka vet jag skugga...puh

Nu mar jag bra igen...det var verkligen mirakelpilelr jag fick av doktorn, en dag sen fit for fight igen!!

Imorgon bar det av till djungeln, dar ska vi rida pa elefanter, superkul, har gjort det en gang tidigare och det var verkligen en upplevelse.

Idag pa stranden var vi och matade aporna, helt underbart gulliga. Ska strax ivag och kaka lite mat och sen blir det shopping hela kvallen lang

ha det bra

Kram pa er!!

Torsdag, Thaistile

igar lag jag pa hotellrummet hela dagen, inget roligt alls...hade lite feber och ont i kroppen, men efter ett besok hos doktor Pruittipong HAHAHA ja han heter sa....mirakeltabletter sager jag bara HIHIHI

Idag blir det en dag vid poolen, lite lunch i skuggan och ikvall ska vi ata pa en resturang vid havet.

Vi var pa en super mysig resturang haromdagen....riktig backpacker stalle vid havet.

Naaa nu vantar poolen, vi hors

Kram pa er!!


Thailand, Krabi, Aonang 2009

Hotellet vid poolen kl 18.15....sol och 31 grader

Nu har vi landat, har varti har i 2 dagar nu...hur bra som helst har vi. Just nu sitter vi pa hotellet vid poolen och har precis duschat och tagit oss en ol.

Idag har vi legat pa stranden och pressat lite, imorgon ska vi ta oss ut till en o utanfor som heter Poda Island.

Flygresan ner gick bra, pa varat flyg var, om det nu ar nogon som undrar, "Mattias" i Fucking Amal flygvardinna eller sager man flygvard HIHIHI.... En rolig kuriosa.

Linda vet du vem jag har traffat....jag har traffat ANTON....japp det ar sant, jag har kort sen sa ska du fa se han, ser ut som pa tv HAHAHA

Nu ska vi ivag och ata en bit mat

Kram pa er

P.s bilder kommer nar vi kommer hem


Fredag kväll

Äntligen fredag, vad skönt. Har precis tryckt i mig ett halvt kilo ribs...är proppmätt, men det är ju så gott.

Idag har det varit full rulle, upp i ottan och börja tvätta, dammsuga, byta sängkläder, vattna blommor etc, sen har vi varit och gjort det små sista inköpen inför morgondagen.

På eftermiddagen mötte jag och maken upp Zizerzero och Dumle för en trevlig fika. Jag tog en kaffe och så hade de något nytt...en vitchoklad mousse med hallon och björnbär...Mums.
Det var kul att träffa dem en sväng nu när vi ska åka bort, hahaha låter som vi ska vara borta jättelänge. Jag får hålla mig uppdaterad här i bloggvärlden och på facebook så jag inte missar något som händer mina vänner här hemma.

Ska hoppa in i duschen strax och göra inpackning och skrubba mig persikolen, det gäller ju att vara klar för solen hihi.

Senare ikväll blir det lite tv tittande, Lets dance, sen ska jag försöka komma i säng någorlunda tidigt. Men jag ska försöka att skriva här så snart jag kan nere på plats på Krabi. Ha det så gott här hemma så hörs vi snart!!

Kram på er!!


Bild: Google

6:e bilden

Det går runt en utmaning nu bland bloggarna, att man ska gå in på bilder på sin dator, ta fram mapp nummer 6 och sen bild nummer 6 och publicera och skriva något om bilden på bloggen....hur bilden än ser ut, vem eller vad det än föreställer. Jag antog den utmaningen.

Skickar utmaningen vidare till bland annat Starchick och Zizezero.....antar ni den?

Bild från min möhippa....här är Zizezero och Svägerskan i fullgång med
en av alla lekar...Z ligger plattfall på marken HIHIHIHI


Bild: Privat

Dagens...

Såååå roligt HAHAHA

 

Vilken liten gullunge

OMG vilken söt och gullig unge, sen har han ju grym humor oxå hihihi...lyssna och kolla på detta klippet, det sista i intervjun är helt klart bäst, störtskön!!

Jaden Smith 10 år, son till Will Smith


Fjärilar i magen

Ojoj det är konstigt att så många gånger som man har varit ute och rest (tillräckligt iaf) och man vet vad som väntar med allt vad resan innebär, incheckning på flygplatsen, påstigning på planet, det sköna suget i kroppen när planet lyfter, doften och värmen när man går av planet för första gången i ett nytt land.
Man vet ju allt detta och har varit med om det förut, men ändå börjar det ploppa upp mer och mer fjärilar i magen på mig, jag tror att man ändå inte på något konstigt sätt fattar att man ska iväg någonstans förrän man är på plats.
Resfeber kanske det är men jag får ändå för mig att resfeber är när man är nervös inför en resa....men det är jag verkligen inte utan jag är sååå upprymd att jag snart spricker....

Nu är det bara 52,5 timme kvar tills det där suget i kroppen infinner sig när planet lyfter....den känslan är det bästa med hela flygresan.
Som Starchick skriver i sin blogg, att med risk för att bloggen blir en hyllningsblogg till hennes man, så blir nog min blogg då en hyllningsblogg för resan HIHIHI.

Kram på er!!

Så snart befinner jag mig här....


....med en sån här i handen....

Bilder: Google

Ny favorit

Jag har en ny favorit på tv....en till hihihi, Mia och Klara

Jag tycker det är såå roligt....asså deras sätt att göra de olika karaktärerna, de speglar ju egentligen verkligheten i ett nötskal. Alla dessa karaktärer de gör finns ju faktiskt överallt.....Om ni inte vet vad Mia och Klara är eller missa avsnittet idag, kan gå in här och se det första avsnittet (förra söndagen) här och dagens avsnitt här

Sen kan man se nya avsnitt varje söndag på svt 1 kl 20.00

Kram på er!!


Bild: Svt

Äntligen....

Hahaha har undrat, letat, frågat...ja allt, sen i somras när jag fick frågan om vad vi hade för vin till brudskålen på vårt bröllop och nu ÄNTLIGEN har jag fått tag i namnet på det....Så Starchick och Zizezero, ja även alla andra som är nyfikna, här är det...........

Katlenburger exquisit erdbeer...tyvärr finns det inte i Sverige, utan vad jag vet i Tyskland
och eventuellt Danmark :((

                                        
                                            Bild: Google


Fika dax

Idag blir det fika med tjejerna, lite annorlunda emot våra lördagar. Det ska bli trevligt, vi ska ses ute på stans köpcenter lite senare. Ska då även passa på att köpa det sista inför resan.

I fredags var jag hemma hos makens syster och drack vin och champagne med jordgubbar (och Starchick, en tjej som var med drack det där jordgubbsbubblet du har efterlyst sen i somras hihihi...vet vad det heter nu).
Vi var 4 tjejer som satt och snattrade om allt mellan himmel och jord, vid tolv tiden tog vi en taxi ner till en favorit pub där vindrickandet fortsatte, trots allt tömmande av vinflaskor så mådde jag oförskämt bra igår, fick gjort en del här hemma och hann även med att åka och fira makens mamma som fyller år i veckan.

Makens dag igår och även fredag tillbringades med 24timmars spinning....haha det gäller att komma så nära ledarna som möjligt när man cyklar, alltså distans, men maken och hans team var lite väl snabba för detta så de kom först eller ja sist om man ska vara ärlig :)) De kom längst ifrån.

I eftermiddag ska det börjas packas här hemma, det är snart dax att åka 990 mil söderut, bara 6 dagar kvar nu.

Nä nu blir det att hoppa in i duschen, sen ska vi äta lite söndagsfrukost innan vi åker ut och ska träffa de andra för lite skvaller, kaka och Latte.

Kram på er!! 

                          
                           Bild: Google

RSS 2.0