Munnen full


Bild: Google

En weekend i Brynäs staden

Tillbaka i vardagen igen efter en superbra helg, en helg som tillbringades i Gävle.
Jag har blivit överraskad av min man, i lördags morse kl 6 skulle vi åka iväg....när vi ska åka iväg med bilen rullar det upp en minibuss framför huset och i den sitter min mamma med sambo, jättekul! Åker sen och plockar upp min syster och hennes sambo, sen bär det iväg!
Minibussen styr kosan norrut, vi åker och åker...tillslut hamnar vi i Gävle. Där berättar männen i sällskapet att detta var en överraskning till mig, min mamma och min syster.
Vi checkar in på hotellet, ett litet mysigt hotell mitt i stan. Därefter tar vi en taxi iväg till en stor konserthall där det är lite lunch och underhållning + lite gott att dricka ;)
Vi får en tilldelat oss varsin tröja, en matchtröja, vi ska på hockey och se Brynäs-Luleå ...tyvärr så sluta inte den matchen så bra men men vad gör väl det, för efter matchen bar det av till konserthallen igen där det var galakväll. En kväll men massa mat, god dryck och olika band som spela och underhöll. På plats var det 850 personer, så det var ett oerhört tryck och en kanon stämning hela kvällen lång!
Dagen efter vaknade vi utvilade och glada för att gå ner till frukost, kom på först  när vi kom dit och vi var ensamma där och knappt någon frukost framplockad att vi glömt att ställa tillbaka klocka till vintertid, så vi var ju på plats redan klockan kvart i 8 och trodde att klockan var kvart i 9 :)) Man kan inte alltid ha huvudet med sig!

Har iallfall haft en jättebra helg som jag sent kommer att glömma.

(Bilder kommer)

Kram på er!! 




Bilder: Google

Fredag och äntligen helg

Efter en lång och tråkig praktik vecka så ser jag nu fram emot en underbar och rolig helg med min man. Imorgon ska vi som sagt iväg någonstans och jag har ingen aning om vart vi ska ta vägen, ska bli sååå kul!!

Kom hem från gymet för en stund sedan där jag traskat lite på bandet, förbereder just nu inför kvällens mys i soffan, vi ska äta färska räkor ikväll, ska bli gott. Det blir nog bara slappa framför tv:n sen framför idol, för har fått order om att inte komma isäng för sent idag eftersom imorgon går bilen från vårt hus kl 06.00. 

Ha en bra helg så hörs vi på söndag igen

Kram på er!!


Bild: Google

Quiz dax igen

Igår var det dax för att quiza lite igen. Jag mötte upp en vän utanför quiz puben, vi skulle ta ett bord, det brukar vara så otroligt mycket folk så vi var ute i god tid. Tog oss en liten bit mat och lite gott att dricka! Jag käkade en underbart god ceasarsallad...Mums!
Vid 20-tiden när quizen började var vi ett gäng samlade, vi hade fått en förstärkning denna gången och vilken förstärkning sen...han var ju helt otroligt duktig på musik, var har han fått all sin kunskap ifrån?!
Kändes som vi hade plockat hem tävlingen hihihi nä men det var nära, vi kom på fjärde plats. Det tycker jag är väldigt bra gjort, vi avancerar för varje gång...så snart vinner vi väl ;)))

Idag har jag återigen praktiserat, när ska denna evigt långtråkiga praktik få sitt slut. Nu är det bara 5 pass kvar hihihi sen är jag fri....

I helgen blir det en liten tripp till....ja jag vet inte vart det bär av, det är en överraskning som min man har kokat ihop. Ska bli jättekul, längtar!!

Kram på er!!


Bild: Goggle

Buss turen

Den blev en busstur att minnas, herregud vad lite regn och griniga ungar kan göra för en del människor :))
Jag tog idag bussen ifrån min underbara ( läs tvärtom ) praktikplats, det är en låååång busstur kan jag lova, tror vi nog var inne på varenda väg och gata och körde...men men man få se det så att man fick lite seight seeing iaf!

Det började med att på en hållplats gick det på en mamma med sin kanske 3-4 åriga dotter, de satte sig framför mig och framför dem satt en äldre herre i sina bästa år. Barnet började direkt att kravla runt i sätet, skrika och sist men in minst smaska tuggummi så högt att jag trodde att käkarna skulle gå ur led. Efter nästa halva vägen fick herren framför nog och vände sig om och sa till mamman
- Du får #!=?## se efter ditt barn och i en buss sitter man ner
Varvid mamman sa
- hon har haft en lång dag på dagis
Då säger herren igen
- Det har jag oxå haft men jag sitter ner i bussen och håller käft iaf

Hahaha trodde inte att herrar i sina bästa år gick på dagis, men vad vet jag.

När vi närmade oss en annan hållplats öste regnet ner och vid hållplatsen stod det några människor och väntade och ville nog alla komma på fortast möjligast för att unvika att bli allt för blöt av regnet, men det fanns en dam som nog var extra känslig mot regn ( hon tar nog  det där på fullaste allvar att man krymper när man blir äldre, men det är väl inte av regn hihi ). Ialla fall så trodde hon att hon var ensam om att gå på bussen, för hon forserade allt och alla som stod i hennes väg, bokstavligen! Det blev några upprörda ord och meningar från resterande påstigande men vad gör det, damen kom ju först på, fick sig en plats och såg inte ut att förstå det inträffade ;)))

Det var en väldigt rolig busstur, ska åka buss imorgon igen...hoppas det blir minst lika kul då.

Kram på er!!


Bild: Google

 

Min lilla goding

Fångade ett sånt där tillfälle som man bara gör ibland. Banz har aldrig gillat att vara med på kort och tittar väldigt sällan in i kameran! Sedan så ligger hon och lutar sig mot väggen när hon tvättar sig, det tycker jag är sååå gulligt :)))

Kram på er!!


Bild: Privat


Dagens bild

Hmmm det var inget bra gömställe...jag syns va??! 


Bild: Google

Äntligen söndag

Jag känner att jag inte har ägnat mig åt min blogg så fullhjärtat som jag brukar göra. Men det har inte blivit av helt enkelt.  Just nu så har jag inte så mycket att skriva om, är inlåst mest hela dagarna :))
Jag får ta igen det sen när mer inspiration finns. Så vänta bara!!! Hahahaha!

Nu har jag iaf en ledig förmiddag och den ska tillbringas med mannen när han vaknar. Han var på lite partaj igår, så han får sova en stund till ;))
Efter jobbet ikväll blir det en myskväll med tända ljus, god mat och min man vid min sida i soffan till en bra film...kan inte va en bättre avslutning på veckan.

Kram på er!!


Bild: Google


Halva veckan har gått

Har haft fullt upp nu i veckan med min praktik, där jag inte trivs för fem öre...men nu är det bara två och en halv vecka kvar! Jag har iaf konstaterat att jag aldrig vill eller kommer att jobba inom kriminalvården. Jag ska tillbaka innanför murarna till helgen igen, så min helg kommer att bli seg!


Bild: Google

Men till något mycket roligare, igår var jag på music quiz med några vänner på en krog här i stan, det var grymt kul, men många svåra och knepiga frågor...bla om brittiska grupper på 60-talet hihihi, det var inte lätt. Vi skramla iallafall ihop några poöng, men det var långt ifrån de som vann!
Det blev ett par glas vin till oxå, det var ju trots allt "lill lördag"
Fick blodad tand, så nästa vecka blir det ett nytt besök och ett nytt försök på quizen...då #?!##"?#

Ikväll blir det lite jobb, men just nu sitter man och väntar in hanverkarna som ska komma och byta ut vår spis som har gått sönder!!

Kram på er!!


Bild: Google

Söndag

Det gick helt okej på bowlingen igår, jag kom tvåa utav fyra..inte illa ;))
Käka gott gjorde vi oxå, jag beställde in en tapas tallrik, den var supergod!



Kvällen avrundades med mumsig dessert, några glas vin och trevligt sällskap.

Idag har vi varit på shopping turné, vi åkte hemifrån i förmiddags upp till ett samhälle lite norr om stan, där har vi en bekant som säljer ut inrednings saker till halva priset i hennes butik...köpte en tidningskorg, en lampa och lite ljus lyktor. Efter det bar det av tillbaka till vår stad och köpcentrat,  även där inhandlades det saker, ett favoköp var en thekanna från Indiska. Nu sitter jag i soffan och myser med en kopp the och mannen är iväg och kollar på fotboll.




Bilder: Privata

Kram på er!!

Strike!!

Ikväll bär det iväg till stans coolaste bowling hall, där ska vi roa oss med lite discobowling, god mat och kalla öl, kanske blir en cosmo oxå, det var änna längesen nu ;)) 
Det ska bli så roligt, vi ska dit tillsammans med min syster och hennes sambo!
Jag känner verkligen på mig att jag kommer att vara grymt bra ikväll...det kommer bli strike på strike på strike (läs kanske en iaf) Nä något proffs är man definitivt inte, men det är ju inte det som räknas , det som räknas är ju att man har kul och det har jag alltid när jag är där och bowlar!!
Nu ska jag slappa lite och greja lite med de nyinköpta dekorationerna vi köpte på Indiska tidigare idag!!

Kram på er!!




Bilder: Google

My place

Fredagkväll och slappar i soffan, inväntar att idol ska börja, har ätit gott och ska nu unna mig ett glas vin och en stor o go kexchoklad ;)))
Passade på att ta några kort här hemma i stugan, jag älskar tända ljus!!






Bilder: Privata


Dagens bild


Bild: Google

Nalle & Zansia är på semester på Ibiza hihihi

Lysande

Nu har jag beställt den, jag kunde inte låta bli, tyckte att den va så häftig...lyser ju så mysigt oxå!!
Kommer att passa perfekt i vårt badrum. Den lyser blått när man spolar kallvatten, vid ca 40 grader så ändras färgen till rött.

Nu är det helg igen...vart tar veckorna vägen. Vad hittar ni på för något spännande i helgen då? 

Kram på er!!




Bilder: Smarta saker

Endast tomten är vaken

Jag börjar få jul känslor nu, det är ju faktiskt nära nu...bara lite över en månad kvar bara tills det är dax att ställa upp adventsljusstakarna och pynta lite. Nu har jag fått hem mina nya julgardiner, svarta med som tomtar på, de ska sättas upp i köket när det närmar sig....
Snart ska jag iväg och jobba, bara fixa lite i hemmet först!!

Kram på er!!


Bild: Ellos

Middagsdax!!

Dagen har ängnats till att skriva tråkigt skolarbete, men denna gång har jag tagit tag i mig själv och börjat skriva i tid...brukar alltid ha en tendens att skriva i sista stund annars, nu har jag hela fyra veckor på mig innan detta arbete ska vara inlämnat. Så jag kände mig ganska lugn och harmonisk när jag satte mig i förmiddags och började plita ner lite text på datorn, tror ni inte då att dator #*!?##!! hänger sig stup i ett, så det vart inte så mycket skrivit för mig idag iallafall.
Nu är det snart middagsdax här hemma i stugan och idag är det egengjord pastagratäng som serveras...mums!!!

Kram på er!!


Bild: Privat

4 månader kvar

En tanke som precis slog mig är att idag (7:e) är det 4 månader kvar till vi åker iväg, iväg till varmare breddgrader. Då går flyget till Krabi i Thailand, har aldrig varit i Krabi förut, men det blir fjärde gången jag åker till Thailand.
Längtar massa nu, men 4 månader går fort (förhoppningsvis ;)) ) med tanke på att när vi bokade resan i december, då var det ju hela 14 månader kvar att väntan.
Vi ska bo i Ao nang, en liten by som ligger precis vid havet.

Kram på er!!


Hotellet vi ska husera på i 2 veckor


Receptionen


Nere vid stranden


Stranden intill...Railey beach

Bilder: Fritidsresor


Sleeping beauty

Min goa katt Nalle sover så gott!!

Kram på er!!


Bild: Privat

Dagens bild

Hur sött är inte detta då....

Bild: Google

Film kväll...igen!!

Igår kväll var vi hembjudna till mamma på biokväll, ja det blir verkligen bio känsla när man tittar på film där, riktigt surround ljud, projektor, stor filmduk o så popcorn så klart...det hör ju verkligen bio till.
Vi såg "Iron man", den var faktiskt väldigt bra, jag är inte annars så jätte mycket för övernaturliga robotfilmer, men denna var spännande plus rolig samtidigt...så 4 av 5 får den!!
Idag är det jobb som gäller, ska strax kila iväg.  

Kram på er!!

Challenged


Jag har  fått en utmaning:

5 saker i min frys:
Lax
Pyttipanna
Bröd
Falukorv 
Bacon

5 saker i min garderob
Kläder, både de jag gillar och de jag inte gillar...
Skor
Pärmar
Lakan
Spel

5 saker i min översta låda i köket
Konservöppnare
Potatisskalare
Knivar
Korkskruv 

Pås klämmor


5 saker i min handväska
Kvitton
Hårsnoddar
Tugggummi
Plånbok
Penna

5 saker jag inte kan vara utan
Min familj
Min mobil
Mina vänner
Mina katter
Mina tv serier *ler*

(jag hade inte så mycket kul, inser jag. nu ..;)

Då ska man ju skicka denna vidare och då väljer jag att göra det till alla som känner sig manade att anta den! :)))

Kram på er!!


Dagens låt tips

En helt underbart bra låt med Takida


Kram på er!!

Film, Buzz & Ron Jeremy...

...kan lördags kvällen blivit bättre ;))
Igår kväll kom Humle o Dumle (zizezero & jaana) hem till mig, vi skulle kika på film. Första filmen vi satte på visade sig inte ha något ljud eller det fanns bakgrunds ljud men inget tal ljud, den andra filmen vi tittade på var okej men vi blev nog alla lite besvikna på slutet...eller så var det bara att vi är vana att alla amerikanska filmer ska sluta lyckligt och att alla ska leva happily ever after!!

Vi spelade några omgångar med buzz oxå...det är så roligt, men man blir så enormt stressad när det ska tryckas på knappar hit o dit och man ska va snabbast i fingret osv...man vet svaret men ändå trycker man på fel knapp, ja vi fick många roliga skratt.

Kvällen avslutade vi med en dokumentär om Ron Jeremy *ler*...när vi spelat klart buzz så zappade vi på tv:n lite och då hade svt 2 en hel kväll med diverse porr skådis dokumentärer och filmer, tittade en stund och Ron är ju inte den som man skulle vilja rumla runt i sänghalmen med precis, inte jag iaf, men tydligen finns det ca 4000 andra människor ute i vår vida värld som skulle kunna tänka sig det..för det är så många han varit med, både inom filmvärlden och privat...hmmmm!!!

Det var en trevlig kväll, blev lite godis och annat tilltugg till, Humle & Dumle drog sig hemåt strax efter tolv tiden någon gång, jag släckte ner och kröp i säng...Zzzzzzz

Kram på er!!


Bild: Google


Kissekatterna

Mina två små* gos katter...

* små = 5-6 kilo hihi



Nyvaken och lite sur....



Spanar på alla fåglar som flyger kors o tvärs och möss som springer runt
(läs blad och löv)

Kram på er!!

Bilder: Privata

Dagens bild


Bild: Google

Lördags fika!!

Har precis kommit hem från lördags fikan inne i stan med vännerna, det blev det vanliga stället och det vanliga fika tillbehöret....varför ändra ett vinnande koncept ;)
Det var trevlig att träffa alla igen, brukar ofta gå långt tid emellan gångerna, så nu var det kul att ses!

Kram på er!!




Bilder: Google

Dagens bild


Bild: Google

Ett låt tips till

När jag ändå är igång så kan jag tipsa om en låt till som jag fastnat för.
Kram på er!!

Helt underbar

Den här låten är helt underbar, väldigt sorglig men oerhört vacker.
Kram på er!!

Med en klump i halsen!

Fick idag tips om en blogg sida, en sida som handlar om en 20-årig tjej som hette Madeleine och hon gick alldeles nyligen bort i cancer.

Under hennes sista år i livet så bloggade hon,  jag beundras av hennes livsvilja och positiva anda ända in i slutet....

Ingen som läser hennes blogg, eller heller hennes mammas, eller hennes pojkväns, kan låta bli att beröras. Jag har läst bloggarna och det med en klump i halsen.

Madeleines mamma har startat en insamling till barncancerfonden i Madeleines namn.


http://www.jagefrisk.blogg.se/
http://www.levaidag.blogg.se/
http://therealcolombo.blogg.se/

Kram på er!!


Bild: Google


RSS 2.0