Examen

Herregud på fredag tar jag examen, vad fort åren går, det är redan 2 år sedan jag började utbildningen och när jag första dagen klev in i klassrummet sa lärarna att dessa 2 år kommer bara säga svisch och det har de verkligen gjort.
Så på fredag ska jag och svägerskan ha en liten examens fest här hemma hos oss, hon tar examen nästa fredag.
Vi var precis iväg och inhandlade det vi ska bjuda på, på fredag. Det blir lite snittar, pastasallad, crostini och annat smått och gott. Till och med ballonger hamnde i shopping påsen HIHIHI
Vi har bara bjudit in familjen då det inte är något vi egentligen ska fira så men vi tyckte det var lite kul att samla föräldrar och syskon och umgås lite. Sen blir det säkert liten svängom på stan senare under fredags kvällen för mig och svägerskan.

Innan det är dax att ta emot ett examensbevis på fredag förmiddag ska jag genomgå 3 dagar med självskydd, imorgon är sista dagen, har haft det måndag och tisdag och jag har nog mer blåmärken efter 2 dagar än vad jag har haft på ett helt år och det är inte lite det. Mina ben är blå-gul-grön-lila och mina handleder och överarmar är av typ samma nyans hahaha. Men men det är skoj och väldigt bra att kunna i kommande yrken.

Nu ska jag börja förbereda lite middag som jag och maken ska avnjuta när han kommer hem från sin träning.

Kram på er!!


Bild: Google

Dagarna som gått

Idag har jag faktiskt varit på gymet, tro det eller ej. Jag gick i rask takt på bandet, gick iof bara en halv timma...har lite känningar i halsen, vill ju inte bli sjuk.
Men med tanke på att det är ca 6 månader sen jag var där och gymma sist så är jag rätt nöjd ändå HIHI.
Annars har dagen inte innehållit speciellt mycket, har tvättat lite, dansat ett varv med dammsugaren och små plockat lite.

Igår var vi iväg några stycken och music quizade, det gick sådär. Det känns som att det ska gå vägen varje gång men så börjar musik frågorna och så upptäcker man att det inte var så lätt denna gången heller. När kommer de lätta quizarna HAHA.
Jag behövde iallfall inte sitta hungrig, för innan det började åt jag världens största eller ja stans största räkmacka, den var gigantisk och väldigt god. Sen slank det ju ner några glas rödvin oxå.

I tisdags var vi på bio, vi såg Änglar och demoner, riktigt bra film faktiskt, har inte läst boken så jag kan ju inte jämföra med något. Men det hände saker hela tiden, spännande, action.

Nu sitter jag med en kopp the och honung och väntar in det första avsnittet av Bonde söker fru som drar igång nu kl 21 på 4:an. Imorgon blir det jobb, hoppas jag inte vaknar upp och är sjuk.

Avslutar detta lilla blogginlägg med en av mina favorit låtar just nu, Milow - Ayo Technology.



Kram på er!!

Eurovision song contest

Japp idag är det dags för den stora finalen i eurovisions festivalen. Jag är inget jättefan av detta program men kan ändå inte låta bli att titta.
Det var är väldigt många låtar i år som är totalt tillintet sägande, kommer inte ens ihåg hälften av varken låtarna eller vilka länder som tävlar.
Men jag har iallfall plackat ihop en topp 5 lista, vilka låtar jag hoppas på ska komma 1, 2, 3 osv.  Tyvärr är både artister, videor och scenframträdandena väldigt tråkiga, småpinsamma och lite smått töntiga...men man får blunda och lyssna på låtarna bara....

På plats 5: Island


På plats 4: Danmark


På plats 3: Albanien



På plats 2: Finland



På plats 1: Grekland



Detta är min topp 5 lista, tyvärr tror jag att segertippade bidraget från Norge vinner, jag tycker inte alls låten är bra men det kanske kommer såsmåningom.....


Vilket land får annordna eurovision 2010? Inte blir det Sverige iallfall.

Mitt favorit bidrag genom åren är 2007 års vinnare, Serbien, jag tycker det är en sån mäktig ballad, lyssna på refrängen, jag får gåshud



Kram på er!!

Jord under naglarna

Nu är vår buskhäck på plats på framsidan, igår grävde, plantera och pysslade jag hela förmiddagen, så lite jord under naglarna blev det....men vad gör man inte för att få det fint i trädgården hihi.
Sedan på kvällen var jag på bio med Linda och Jaana, vi såg State of play, helt okej film faktiskt, sådär lagom spännande med lite vändningar här och där. Sen är man ju som vanligt, att man tror att man lyckas lista ut vem som är "skurken" och känner sig jätte stolt att man vet det innan filmkaraktärerna vet det....men så kommer vändningen så får man börja tänka om från början igen HAHAHA.

Helgen som gått har annars varit lugn och skön, har spenderat mycket tid hemma med maken som inte är så pigg och kry, han hamnade på operationsbordet i onsdags, de plockade bort hans halsmandlar. Ska förhoppningsvis sova bättre och snarka mindre efter detta. Ännu har ingen skillnad märkts av då han är sååå svullen i halsen så nu snarkar han värre än någonsin!

I fredags var jag på Afterwork med Linda och Jaana, det var trevligt, lite folk men billigt i baren. Det får bli fler gånger i sommar när vädret är bättre och man kan sitta på uteserveringarna i solskenet istället.

Just det, i fredags var jag på en liten intervju/möte för ett extrajobb, det hoppas jag att jag får. Det var en till de skulle prata med och så ska jag ringa dem nu i mitten på denna veckan och få reda på hur det gick. Så jag håller mina tummar och tår för att det går bra. Det kändes och lät så på hon som jag prata med i fredags iallfall, men man kan ju aldrig veta!! Hoppas hoppas hoppas.....

Idag har jag suttit lite med mitt sista skolarbete någonsin...eller ja iallafall för denna gång, mitt sista på dessa 2 år som jag har läst detta program. Både arbetet och skolan är snart slut, sen har jag lite sommarlov, vad skönt!! 

Kram på er!!


Bild: Google

Måndag och ny vecka

Det är helt otroligt vad fort veckorna går. Måndag igen, hela helgen har bara sprungit förbi, en långhelg dessutom...ledig från torsdag till söndag. Kan ju inte varit bättre med tanke på detta fina vädret som varit och både jag och maken har varit lediga ihop.

I torsdags var jag ute med tjejerna, Zizezero och Jaana på "vår" krog här i stan och åt och drack gott på dess uteservering, hur mysigt och trevligt som helst....måste vi snart göra om igen tycker jag!!!

På fredag var det upp i ottan och ut och gräva på framsidan för de kommande buskarna som kommer vilken dag som helst. Det blev ett pysslande i trädgården hela dagen och sen på kvällen tog jag och maken och trampade neråt stan för att avnjuta några glas vin för min del och några kalla öl honom på samma uteservering som igår (läs torsdag) hihi inget slår ju ett vinnande koncept eller.....

Sen på lördagen var det mot kusten vi styrde våran bil, en tripp ut till mamma och sambo i husvagnen, där tillbringades en dag i bara lathetens tecken med sol, kaffe, promenad på klipporna och grillning. Jag älskar verkligen västkusten.

Vi blev förresten klara med vårt projekt på baksidan i fredags oxå, resultatet blev vi jätte nöjda med. Det enda som fattas nu är att vi ska sätta på ett extra tak, men det får bli ett senare projekt.

Nu ska jag börja skriva lite på min praktikrapport som ska vara inne nästa fredag, sen när maken kommer hem från träningen blir det en smarrig pizza, ingen orkar laga nån mat idag hahaha.

kram på er!!


Våra nya utemöbler.....


....är super nöjd med det köpet.


En utav våra ny sten rabatter med zebragräs och bambu bl.a.


Än rabatt till och i bakgrunden syns mitt favorit träd, Japansk blodlönn,
som växer och blir ca 2 meter hög, kommer bli jättefin!!

Bilder: Privata

RSS 2.0