MADONNA!!

Helgen som har varit har varit en toppen helg, i fredags var jag på en liten "Madonna kväll" hos en vän, vi laddade upp inför gårdagens konsert på Ullevi.
Vi körde igenom alla de låtar hon skulle spela enligt tidigare konserter.

I lördags var jag på damsupé, vi är ju några tjejer som har dragit igång lite middagar och mys en gång i månaden. Denna gången var den tredje i ordningen. Vi bjuder alltså hem varandra och så går vi runt så alla får både vara med och äta och vara med och laga.
Det blev inte riktigt så denna tredje gång, det var trevligt men inte riktigt som vanligt. Jaja nästa gång kör vi som vanligt igen och då är det dags för Zizezero att hålla i middagen. Ska bli kul och spännande och se vad hon hittar på för nåt.

Igår, ja igår var dagen med stort M....MADONNA var i Sverige, i Göteborg, på Ullevi. Vi åkte ner ett gäng på 12 stycken tidigare på dagen, gick och åt på ett superbra ställe, Joe Farelli´s, sen bar det av till en Sydamerikansk inspirerad pub där vi intog lite alkohol haltiga drycker.
Efter det var det äntligen dags för den stora showen med Madonna "the sticky and sweet tour". Jag hade inte så stora förväntningar innan showen och den hade ju fått lite kritik i tidningarna. Men jag tyckte den var riktigt bra, medryckande och en otrolig scenshow. Disco, laser, danser som får en annan att verka helt lam i kroppen.
Madonna är verkligen en stor showartist, hon höll igång i 2 timmar utan att pausa, dansa, sjöng och entertainade från kl 22 till 24. 
59 000 pesoner som fick hela Ullevi att bubbla, det var oerhört mäktigt emellanåt. 
Favoritlåtarna hon körde under konserten var....Like a prayer, den var såååå grymt bra.....Give it 2 me, final låten som fick hela Ullevi att stå upp och klappa med....            4 minutes, alltid bra.
Det fanns många bra låtar men dessa slog allt.

Ikväll blir det nog bio, funderar på att åka till Göteborg och se vad de har att erbjuda.

Kram på er!!


Bild: Aftonbladet


Bild: Privat


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

åh tack söta du för fina ord!! Vad GLAD du gör mig!

Hoppas du också har haft en underbar helg och är redo för den nya veckan imorgon!



Många kramar

2009-08-16 @ 19:25:42
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0