Midsommar

Hela midsommar helgen har varit kanon. Den har tillbringats på kusten med att äta massa mat, dricka gott vin, spela spel, leka lekar, ja allt som kan höra en midsommar till. Vädret har faktiskt varit på vår sida i år oxå, det regnade lite på midsommaraftons morgon, men sedan höll det upp hela dagen och på kvällen kom till och med solen fram bakom molnen.

Vi har tillbringat midsommar i min mammas husvagn med familjen och lite vänner, trångt, men hur lyder ordspråket "finns det hjärterum så finns det stjärterum" och det stämmer. Det har bara varit mysigt att knö ihop oss lite.

Nu är det bara en vecka kvar till makens semester börjar, då har han 3 veckor som vi skall utnyttja till fullt med att hitta på saker. Bland annat står en tur till Göteborg, Halmstad och eventuellt Stockholm som några "To do´s"  under dessa 3 veckor. Men självklart ska vi bara vara oxå, njuta av att vara lite lediga. Hoppas på att det blir massa sol och varma sköna kvällar, så man kan sitta på altanen och njuta av god grillad mat och en kall öl.

Näpp nu ska jag ta tag i kvällens middag, det blir grillat.

Kram på er!!


Vi spelade bland annat Mega plockepinn, det var klurigt....


...lite av maten (glömde ta av plasten innan fotot)....


...jordgubbar och glass till efterrätt, såklart....


...lite brännboll på kvällen....


...här somnade vi gott sen på natten!!

Bilder: Privata

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0