Torsdags lugn

Idag har det varit ännu en dag i skolbänken, en dag fylld med massa övningar och inlärning...intensivt men öerhört intressant.

På eftermiddagen tog jag och maken varsin kopp Peach-Mango the och satte oss i solen på balkongen och bara njöt av våren, som vi nu får hoppas har kommit, det räcker med snö nu.

Just det, igår var vi på Music Quiz det var jättekul, men jag kan säga att jag inte tycker om engelska band ifrån 60-70 talet. Fy vad svårt det är när det kommer såna frågor som, vilken är gruppen, vilket album släppte de 1975 bla bla bla. 
Vem kan sånt egentligen? Inte vi iallfall. Men vi var väldigt duktiga när det kom till frågorna om Intron, där tog vi hem alla frågor, artist, låt och år!! Ren tur eller kallas det skicklighet HIHI
Vi skrapade ihop totalt 11,5 poäng av 21 möjliga, de som vann fick hela 19 poäng....men sen jobbar de i en musik affär oxå, hur svårt kan det va HIHIHI
Nästa gång vinner vi!!!

Igår så gjorde maken en supergod Smoothie till oss....vanilj yougurt, hallon, blåbär och lite mjölk, MUMS!

Denna torsdags kväll kommer att tillbringas i horisontellt läge på soffan med fjärrkontrollen i ena handen och en kopp kaffe i den andra.

Kram på er!!


Bild: Privat
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0